معرفی
کازئین (Casein)
Casein from Bovine Milk
برند: QueLab
وزن: 50 گرم
کازئین (Casein)
Casein from Bovine Milk
برند: QueLab
وزن: 50 گرم
کازئین (Casein)
پروتئین مخصوص شیر است.
کازئین گونهای پروتئین (فسفوپروتئین) است که در صنایع غذایی و پزشکی کاربرد دارد.
نزدیک به 80 درصد از پروتئین موجود در شیر گاو و پنیر از نوع کازئین است.
برای تهیه این پروتئین، شیر گاو بیچربی را با اسید رقیق یا پنیرمایه عملآوری میکنند، کازئین شیر تهنشین میشود. سپس ماده رسوبشده را صاف و خشک میکنند. پس از تولید، کازئین به شکل دانهای یا کلوخهای و به رنگ مایل به سفید تا زرد به دست میآید.