Top
کازئین از شیر گاو
قیمت: 167000 تومان

کازئین از شیر گاو

کازئین (Casein)

Casein from Bovine Milk

برند: QueLab

وزن: 50 گرم 

www.kalazist.ir

 


کازئین (Casein)

پروتئین مخصوص شیر است.

کازئین گونه‌ای پروتئین (فسفوپروتئین) است که در صنایع غذایی و پزشکی کاربرد دارد.

نزدیک به ۸۰ درصد از پروتئین موجود در شیر گاو و پنیر از نوع کازئین است.

برای تهیه این پروتئین، شیر گاو بی‌چربی را با اسید رقیق یا پنیرمایه عمل‌آوری می‌کنند، کازئین شیر ته‌نشین می‌شود. سپس ماده رسوب‌شده را صاف و خشک می‌کنند. پس از تولید، کازئین به شکل دانه‌ای یا کلوخه‌ای و به رنگ مایل به سفید تا زرد به دست می‌آید.

نظرات کاربران

نظر بدهید