محصولات مشابه
-
آگار 100 گرمی Agar
820000 تومان -
شیر خشک آزمایشگاهی 100 گرمی
295000 تومان -
محیط LB براث 100 گرمی
780000 تومان -
دیسکهای آنتی بیوتیک پرونادایزا کوندا
تماس بگیرید -
پلیت کشت باکتری 6 سانت16 عددی
35000 تومان -
دیسپنسر دیسک آنتی بیوتیک
تماس بگیرید -
پپتون سویا Soy Peptone
تماس بگیرید -
پلیت کشت باکتری 8 سانت بسته 32 تایی
تماس بگیرید -
پپتون گوشت 100 گرمی DNAbiotech
790000 تومان -
پلیت کشت باکتری10 سانت بسته 16 تایی
55000 تومان -
آگار500 گرمی، Agar
2950000 تومان -
کیت رنگ آمیزی گرم
480000 تومان -
عصاره مخمر 100 گرمی ِDNAbiotech
885000 تومان -
محیط 100 گرمی BHI broth
295000 تومان -
پلیت کشت باکتری 8 سانت بسته 16 تایی
46000 تومان -
لام 7102 بسته72 عددی
92000 تومان
کازئین (Casein)
پروتئین مخصوص شیر است.
کازئین گونهای پروتئین (فسفوپروتئین) است که در صنایع غذایی و پزشکی کاربرد دارد.
نزدیک به ۸۰ درصد از پروتئین موجود در شیر گاو و پنیر از نوع کازئین است.
برای تهیه این پروتئین، شیر گاو بیچربی را با اسید رقیق یا پنیرمایه عملآوری میکنند، کازئین شیر تهنشین میشود. سپس ماده رسوبشده را صاف و خشک میکنند. پس از تولید، کازئین به شکل دانهای یا کلوخهای و به رنگ مایل به سفید تا زرد به دست میآید.
نظرات کاربران